Plankegulv i højeste kvalitet

Wiking Gulve er plankegulve af højeste kvalitet – skabt i en omhyggelig værdi-kæde fra udvælgelse af skovområder og de enkelte træer til forarbejdning og produktion.
 
Hos Wiking Gulve lægger vi vægt på det gode hånd­værk. Vi har eget savværk og produktion, hvor vi kombinerer tradition og erfaring med moderne viden og tek-nologi. Resultatet er smukke og stærke plankegulve, der er beregnet til at bruge til både hverdag og fest.
 
Håndplukket træ
 
Der er stor forskel på skovens træer. Derfor gør vi et stort nummer ud af at vælge de rigtige skovområder, og vi er selv med ude og finde og afmærke de træstammer, der egner sig bedst til plankegulve. Kun ved at håndplukke hver enkelt stamme kan vi sikre den optimale kvalitet i det færdige produkt.
 
At arbejde med træ handler også om respekt for naturen. Vi samarbejder udelukkende med seriøse skovbrug, der lever op til gældende regler for miljø og genplanting.
 
Respekten for træet går igen i hele vores behandling af træet – fra opsavning og tørring på vores eget savværk til selve produktionen på fabrikken i Jebjerg nord for Skive. At fremstille plankegulve er et håndværk, og vi bygger hele processen på årelang erfaring og tradition kombineret med den nyeste viden og teknologi.
Send forespørgsel vedr. produkt: Wiking Gulve

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Stil dine spørgsmål her​

​Vi svarer dig inden for 24-48 timer.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

Ove Raabjerg Larsen Tømrer & Snedker ApS

Marienlystvej 45, 7800 Skive

Klik her for rutevejledning

Telefon​: 97 51 24 81

E-mail: orl@orl.dk

CVR: 15116676