Renovering af hus – altid i kvalitetsmaterialer

Hos Tømrer & Snedker Ove Raabjerg Larsen tilbyder vi renovering af hus
​til kunder i området omkring Skive, herunder f.eks. Højslev og Roslev

Vi er en kvalitetsbevidst virksomhed med mange års erfaring, som renoverer med nogle af de bedste materialer, så vi kan stå inde for vores arbejde. Vi udfører alle former for renoveringsopgaver - store som små - så har du en opgave, er vi klar til at hjælpe dig.

Er din bolig af ældre dato, og kunne den have gavn af en gennemgribende renovering, kommer vi gerne og ser nærmere på projektet. Her vil vi give vores faglige vurdering af, hvad der bør udbedres, så du får et flot hus igen, når vi er færdige. Hos os er kvaliteten altid i fokus, da vi lever af glade kunder - uanset om det er bygningsrenovering, facaderenovering eller renovering af vinduer.

Grundig og effektiv husrenovering- eller ombygning

Gennem årene har vi udført en lang række forskellige renoveringsopgaver – hermed også totalrenovering af hus, hvor der skal flere faggrupper ind over. Vi har nemlig et godt samarbejde med en lang række andre håndværkere og virksomheder, der alle lever op til vores høje standarder.

Vores erfaring spænder derfor vidt, og vi kan varetage en renovering af dit hus fra start til slut. Fra renovering af facader til istandsættelse af gamle døre og vinduer, så de fremstår som nye, men med den charme og stil, som kendetegner godt håndværk.

​Vi har til vores kunders store tilfredshed udført mange smukke og billige istandsættelser i boligforeninger, hvor fællesarealer har været nedslidt og lejligheder misligholdt. Har du brug for en kompetent virksomhed, der tilbyder grundig og effektiv renovering af hus, står vi til din rådighed.

Ring og aftal tid, eller få et godt tilbud

Hvad koster renovering af hus? Ønsker du at få udarbejdet et uforpligtende tilbud eller få en samtale om renovering af hus? Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på jeres opgave på telefon 97 51 24 81 eller e-mail orl@orl.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Stil dine spørgsmål her​

​Vi svarer dig inden for 24-48 timer.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

Ove Raabjerg Larsen Tømrer & Snedker ApS

Marienlystvej 45, 7800 Skive

Klik her for rutevejledning

Telefon​: 97 51 24 81

E-mail: orl@orl.dk

CVR: 15116676