Udskiftning af vinduer

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Trænger boligen til en udskiftning af vinduer? Ove Raabjerg Larsen Tømrer & Snedker ApS tilbyder levering, montering, reparation og udskiftning af vinduer efter dine ønsker og behov. Vi lægger vægt på kvalitet fra start til slut, og med vores eget snedkerværksted, hvor vi både kan fremstille og reparer eksisterende vinduer, er der garanti for god kvalitet.

Vi tilbyder udskiftning af vinduer til gode priser for kunder i Skive, Viborg og Holstebro. Vores tømrermester har et bredt samarbejde med leverandører og samarbejdspartnere i hele Danmark, og det er alle professionelle firmaer, som vi har 100 % tillid til.

Vi er desuden CE-godkendt, hvilket i dag er lovbefalet for at man må producere vinduer.

Giv hjemmet nyt liv med nye vinduer

Vi tilbyder et stort udvalg i nye vinduer, og samarbejder kun med de bedste leverandører på markedet. Vi fremstiller selv højkvalitetsvinduer i træ, der er sprøjtemalet inden beslutning og glasisætning.

Når solide materialer går hånd i hånd med dygtige håndværkere, er man sikker på at have valgt den rigtige samarbejdspartner. Så du kan trygt vælge os til udskiftning af vinduer eller ombytning af vinduerne til lavenergivinduer.

Hvad koster udskiftning af et vindue?

Vi klarer montering af vinduer uanset materiale og design. Hvad enten det er træ/aluminium eller plast, står vi gerne til rådighed.

I mange år har vi produceret og monteret vinduer, samt energiruder, efter mål for en bred vifte af kunder.

Vi kan derfor sammen med dig finde den løsning, der matcher dine ønsker og din økonomi. Prisen på udskiftning af døre og vinduer varierer naturligvis alt efter valg af materialer samt opgavens omfang.

Ring og få et tilbud på nye vinduer

Ønsker du en konkret pris på din opgave? Eller vil du høre mere om processen, når det kommer til udskiftning og montering af vinduer? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål.

Ring til os allerede i dag på telefon: 97 51 24 81 eller send os en e-mail på: orl@orl.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen – så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Ove Raabjerg Larsen​ Tømrer og Snedker ApS

Marienlystvej 45

7800​ Skive

​Tlf:     97 51 24 81

Mobil: 23 38 79 79

Fax:    97 52 73 16

E-mail:        orl@orl.dk

CVR:            15116676​

Besøg os på Facebook