​Tilbygning til alle typer huse og bygninger

Har du brug for ekstra kvadratmeter i form af en tilbygning til din bolig eller virksomhed i Skive eller Holstebro, tilbyder vi hos Tømrer & Snedker Ove Raabjerg Larsen en verden af tilbygninger. Kun fantasien sætter grænser for form og funktion. En tilbygning kan på elegant vis integreres med den eksisterende bolig, således at det hele passer flot sammen og udgør én helhed i stedet for to bygninger med forskelligt udseende.

Vi tilbyder en totalløsning inden for tilbygning, lige fra projektering til opførelse. Vi har fokus på kvalitet og god service i alt, vi foretager os, hvorfor du trygt kan komme til os med gode idéer og tanker. Så kan vi hjælpe dig med at realisere dem.

Få en flot tilbygning i stedet for at bygge nyt

Er pladsen for trang, og overvejer du at bygge nyt eller flytte? I dag er det muligt at udvide med en flot tilbygning som for eksempel en tagetage, selv om taghældningen er lille, eller taget er fladt. En udestue er den billige og hyggelige måde at opnå flere kvadratmeter på. Men uanset hvad dine ønsker måtte være, skræddersyr vi en løsning til dit hus i samarbejde med arkitekter og ingeniører.

En tilbygning kan udformes på mange måder i materialer efter dit valg, således at du får din drømmebolig med masser af plads.

Er du glad for at bo, hvor du gør, er det et meget bedre alternativ til at flytte eller bygge helt nyt. Vi hjælper dig i mål med et godt resultat.​

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Skal vi hjælpe dig med din tilbygning, kommer vi gerne med input og idéer til, hvordan og hvorledes den kan integreres med det eksisterende byggeri. Vi har mange års erfaring og ved derfor, hvad der fungerer sammen.

Kontakt os for en rådgivende samtale og et uforpligtende tilbud på 97 51 24 81, eller skriv til vores e-mail orl@orl.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.​​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Stil dine spørgsmål her​

​Vi svarer dig inden for 24-48 timer.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

Ove Raabjerg Larsen Tømrer & Snedker ApS

Marienlystvej 45, 7800 Skive

Klik her for rutevejledning

Telefon​: 97 51 24 81

E-mail: orl@orl.dk

CVR: 15116676