Udskiftning af døre

Hos Ove Raabjerg Larsen Tømrer & Snedker ApS står vi til rådighed ved levering, montering, reparation og udskiftning af døre i boligen. Vi har fokus på kvalitet, og vi vægter det ligeledes højt at lytte til dine ønsker og behov.

Vi er et CE-godkendt firma og har hjulpet mange glade kunder i Skive, Viborg, Holstebro og omegn – skal vi også hjælpe dig?

En hurtig proces – men en kæmpe forskel

Udskiftning af døre i hjemmet kan umiddelbart lyde som en mindre forandring. Det kan dog gøre en kæmpe forskel. Udskiftning af døre og vinduer kan skabe et nyt look i din bolig – du kan vælge at inkorporere nye farver i hjemmet, eller evt. gå efter et mere eksklusivt look.

Uanset hvad du drømmer om, finder du hos os et stort udvalg af døre. Vi har noget for enhver smag til gode priser – du kan dog være sikker på, at vi aldrig går på kompromis med kvaliteten af dét, vi leverer. Vi fremstiller selv døre i træ af fineste kvalitet, og vi samarbejder kun med de bedste leverandører på markedet.​

Vores dygtige håndværkere kan deres kram, og de leverer altid et resultat, som du vil være tilfreds med både ift. funktionaliteten, kvaliteten og æstetikken.

Du kan derfor trygt vælge os til udskiftning af døre – vi klarer monteringen uanset materiale og design.

Vi udskifter både døre og vinduer, men laver også mange andre tømrer- og snedkeropgaver, herunder renovering af hus og tilbygning.

Hvad koster udskiftning af døre?

Prisen på udskiftning af døre varierer naturligvis alt afhængigt af opgavens omfang. Derfor er du velkommen til at ringe til os og fortælle om din opgave – så kan vi udregne en pris til dig.

Vi står ligeledes også klar med råd og vejledning. Vi har i mange år produceret og monteret døre i mange forskellige sammenhænge, og vi kan derfor let vejlede dig til at vælge den løsning, der passer bedst til dig. Vi er interesserede i at finde en løsning, der også passer til din økonomi.

Ring og få et tilbud på udskiftning af døre

Har du spørgsmål, eller kunne du tænke dig en mere konkret pris på din opgave, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 97 51 24 81 eller på e-mail orl@orl.dk. Du kan også vælge at udfylde kontaktformularen her på siden.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Stil dine spørgsmål her​

​Vi svarer dig inden for 24-48 timer.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

Ove Raabjerg Larsen Tømrer & Snedker ApS

Marienlystvej 45, 7800 Skive

Klik her for rutevejledning

Telefon​: 97 51 24 81

E-mail: orl@orl.dk

CVR: 15116676